HandBrake

HandBrake 0.10.0

Rip dvd's naar iPod-, iPhone- en HDTV-formaat

Met het gratis open-sourceprogramma HandBrake converteer je dvd's naar het mp4- en mkv-formaat. Zowel leken als techneuten maken zo eenvoudig videobestanden die helemaal klaar zijn voor een iPod, iPhone of HD (Hoge Definitie) beeldscherm. Lees de volledige beschrijving

VOOR

 • Veel opties maar toch overzichtelijk
 • Profielen voor iPod, iPhone, enz.
 • Stel zelf doelgrootte eindbestand in

TEGEN

 • Converteren duurt lang

Excellent
9

Met het gratis open-sourceprogramma HandBrake converteer je dvd's naar het mp4- en mkv-formaat. Zowel leken als techneuten maken zo eenvoudig videobestanden die helemaal klaar zijn voor een iPod, iPhone of HD (Hoge Definitie) beeldscherm.

Rip dvd's naar iPod-, iPhone- en HDTV-formaat

Profielen instellen

In HandBrake bepaal jij de details. Hoewel het menu vol staat met getallen en in te vullen velden, ga je toch makkelijk te werk met de Source- (bron) en de Start-knoppen. Door middel van presets, oftewel profielen, heeft HandBrake de instellingen voor verscheidene media al voor je klaargezet.

Converteren

Je bent echter toch vrij om te knoeien met instellingen voor video, audio, ondertiteling en dergelijke. Met het Preview Window produceert HandBrake snel een voorproefje van je nieuwe videobestand. Het volledig converteren van een dvd kost aardig wat tijd, maar het eindresultaat is (vooral bij mk4-bestanden) kwalitatief hoogstaand. Vergelijk dit programma maar eens met iSquint.

Conclusie

Geld neerleggen voor een dvd-ripper is helemaal niet meer nodig. Met HandBrake converteer je gratis en voor niets op een gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogstaande manier.

Meeste downloads Multimedia voor Mac

Meer
HandBrake

Download

HandBrake 0.10.0

Beoordelingen about HandBrake

 • door Anonymous

  na de upgrade naar OSX Mavericks kan HandBrake niet meer worden geopend .
  na de upgrade naar OSX Mavericks kan H...   Meer

 • Anonymous

  door Anonymous

  uitleg.
  hallo, ik heb een macbook air met lion software, maar als ik handbrake laat converteren dan stopt hij er...   Meer